Min verste frykt er et A4 liv!

Dere hørte riktig. Min verste frykt er at hele livet mitt skal gå i jobb, lage mat, rydde i huset, oppfostre barn og kanskje få oss en hytte eller en båt senere i livet. Jeg er så redd for at livet mitt skal bli så kjedelig og egoistisk som jeg synes at et A4 virkelig er. Ikke for å fornærme noen, da det er slik de fleste av oss faktisk lever, men det er bare ikke det jeg ønsker i livet. Jeg ønsker å bety en forskjell og oppleve fart og spenning i livet.

For dere som ikke vet det så bodde jeg i Filippinene når jeg var mindre. Mamma og pappa var misjonærere der nede og jeg fikk virkelig oppleve hva livet for meg virkelig handler om! Det var å hjelpe! Jeg drømmer den dag i dag om å flytte tilbake der. Vi må jo selvfølgelig ha økonomi til det, så det blir jo ikke med det første – men for meg så gir det livet jeg hadde der nede en mening. Har vært i Filippinene 3 ganger i livet mitt og når jeg kommer utenfor flyplassen i Manila så føler jeg meg bare hjemme! Ikke pga kulturen eller pga naturen, men pga alle menneskene! Jeg har bare en enormt stor kjærlighet for folkeslaget. Hjerte mitt brenner for dem der nede! Vi bor i Norge, vi har alt vi noensinne kunne trenge  – men det har ikke disse folkene dessverre. Å bo i Norge er som å vinne i lotto!

Jeg ønsker å holde rundt alle mødre som har mistet sine barn fordi de ikke har råd til å gå på sykehuset, jeg ønsker å mate alle barn som går rundt som levende skjeletter fordi de ikke har nok mat, ønsker å gi rent vann til dem som drikker sølevann og være en de kan komme til. 

Jeg lyver ikke når jeg sier at Filippinene er det beste som har skjedd i livet mitt. Jeg lyver ikke når jeg synes alt ungdomsdramet på skolen var ubetydelig for meg og idiotisk. Jeg lyver ikke når jeg himmlet med øynen når noen fikk nye merkeklær eller den nye vesken de ønsket seg. Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg synes at norske barn er altfor bortskjemte. Det beste jeg kan gjøre for mine barn er det samma som mine foreldre gjorde med meg. Oppleve og se verden for den sannheten den er. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg