Midlertidig stopp på annen hver helg ordning

Bonus barnet kommer ikke til oss denne helgen og det er faktisk en stor lettelse for meg. Etter at moren hennes leste innlegget “Vet ikke hva jeg skal gjøre” ringte hun og sa at hun ikke ville sende henne til oss – og det er jeg meget glad for at hun ikke gjorde heller. Jeg har nok med meg selv akkurat nå, til å tenke på at jeg må være en god rollemodell og sette henne framfor meg selv. For det klarer jeg faktisk ikke å gjøre akkurat nå. Svanberg on the other hand skal heller pendle frem og tilbake for å ha samvær med henne på Karmøy. 🙂 

3 kommentarer
  1. Eg håpe du komme deg snart, at du kan ha d fint med deg sjøl, å at du kan ver ein goe rollemodell for na Isa Mathea! Alt ordne seg nok teslutt! Lykke te !

  2. immunthe: du håpe eg komme meg snart? Eg e iche syk. Eg har d fint m mg sjøl også – så eg har ingen aning om ka du snakke om! Mine reaksjoner e hailt normale i forhold til hva jeg går igjennom. Ingenting komme t å ordne seg til slutt. Jeg kommer aldri til å “komme over det” Jeg vil til slutt finne en måte å leve m d på ja. En måte å akseptere d på mn d kommer jo til å ta flere år før eg komme t d stadiet.

   Eg hadde virkelig satt pris på åm du slutta å skrive slike komentarer der du tror at du er hyggelig å at du tror at jeg kommer til å føle meg bedre. Eg føle meg faktisk 10 gange verre når folk som ikke har peiling på ka de snakker om skal skrive slike ting.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg