Vet ikke hva jeg skal gjøre

I dag har jeg hatt en utrolig dårlig dag! Det sa plutselig bare stopp og jeg ble utrolig irritert og lei meg uten jeg helt visste grunnen selv en gang. Lei av livet. Lei av å jobbe for å overleve, lei av at eksen til mannen må alltid være en del av livene våres, lei av at livet er så urettferdig og lei for at det var Svanberg Leo som døde og ikke meg! Jeg kunne lett tatt hans plass! Så i dag er bare en av de dagene hvor jeg helst bare vil grave meg under dynen og grine ut all smerte i dusjen og rett å slett bare synes synd på meg selv. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, men jeg vurdere å få hjelp og evt gå til psykolog å få snakke ut om følelsene mine som varierer så utrolig fort. I det ene øyeblikket er alt fin i det andre er jeg sinnsykt irritert og sur,  og i det tredje vil jeg bare legge meg ned på gulvet og skrike ut for full hals.

2 kommentarer
    1. Huff, så leit å lese! Jeg ville definitivt tatt en time eller to hos psykolog. Har ikke akkurat funket for meg, men jeg håper at det kan funke for deg! Ellers stiller jeg alltid opp hvis du skulle trenge en prat 🙂

    2. Kaffeslabb: Jeg aner ikke hva jeg evt kommer til. Psykolgoene på filmer virker utrolig kleine – men jeg får se. Noen englemammaer mener det blir bedre med tiden mens andre mener det blir verre. Jeg tenker at det er uansett greit å prøve. Det er jo utrolig mange følelser og uvante reaksjoner jeg ikke er vant til å føle så er i hvert fall verdt et forsøk.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg