hits

Michelle Hjelm

8 ting du burde hatt i håndvesken!

 • Publisert: 18.02.2018, 13:00
 • Kategori: 2 Diverse
 • Hodetelefoner 
  Musikk er alltid avslappende og kjekt uansett hvor. Det er ikke så veldig sosialt, men en stor fordel på bussen eller på toget på vei hjem fra skolen eller på vei til jobb.

  Kulepenn
  Man vet aldri når man måtte trenge en pen enten om det er på et pauserom før en tannlegetime og man ønsker litt hjernetrim med "Suduku" eller når man er hos frisøren og ønsker å finne "5 feil" i Se og Hør.

  Paraply
  Plutselig begynte det å regne og da er det greit å være forberedt på det verste. Ikke noe kjekt å ødelegge frisyren man bruker 2 timer på å ordne eller om du nettopp har glattet håret.

  Førstehjelpsskrin
  Greit å ha! Plutselig skjer det noe uventet. Alle burde kunne hva man gjør om man møter på en bevisstløs og kunne utføre HLR. Det redder liv! Så er du usikker? Gå på et kurs. Alle skal ha gjennomgått det gjennom trafikalt grunnkurs. 

  Deodorant og parfyme 
  Oppfordrer alle til å ha dette i vesken. Plutselig en dag måtte du springe for å rekke bussen fordi du brukte litt for lang tid forran speilet enn normalt.  Er ikke så mye som skal til for å føle seg fresh og vell igjen etter en liten dæsj med god lukt. 

   

   

  Hårstrikk og fliseklemmer
  Godt og ha når du har forsovet deg en morgenen at du ikke rakk å dusje. Håret ditt er for fettete til å ha løst.

  Munnspray/tyggis 
  Nå erstatter ikke akkurat munnspray eller tyggis tannbørsten vell å merke, men er en lur idé å ha noe som gjør at man får god ånde. Kanskje har du drømt i måneder om å få kysse han du er stor forelsket i, men det ble bare et engangstilfelle fordi han synes ånden din var så ekkel. Og hvem har ikke opplevd å kysset en som røyker? Ikke en veldig hyggelig opplevelse..

  Et bind eller en tampong 
  Tante rød kom på besøk! Hvem har ikke opplevd å måtte spørre en venninne om de har en tampong til deg? Legg det i vesken med en gang slik at du slipper å bekymre deg for et uventet besøk igjen eller kanskje du kan være en reddende engel for noen andre? :)
   

   

 • Publisert: 18.02.2018, 13:00
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Den aller siste gangen

 • Publisert: 17.02.2018, 16:24
 • Kategori: 2 Diverse
 • Min siste kjærlighet - Hmm, vanskelig å si! 
  Neida, selvsagt er det med min fantastiske mann Svanberg. 
  Han får meg alltid i godt humør og han støtter meg gjennom alt. ♥ 

  Han er mitt siste kyss også! <3 Eller wait - Kysste snøball for ikke så lenge siden x) 

  Min siste film
  The incredible hulk x)
  Hadde aldri sett hulk 1 så da måtte vi se den først, også 2-eren etter på. Nå venter jeg og Svanberg på at Avengers - Infinity war skal komme ut, selv om jeg må ha en oppfriskning i 1-en og 2-en der også x) haha! Er kjekt med Marvel! 

  Min siste bok
  Skjult av Dani Pettrey. Holder på med Savnet nå, men den er litt tregere og mindre spennende enn de to første bøkene. Sååå det går ikke så fort x) 

  Min siste fest
  Halloween! :)   Haha, morsomt bilde! Svanberg var kjempe fornøyd med supermann kostyme sitt! Han var en av de heldige som fikk den i posten i tide. Jeg hadde bestilt wonder woman men siden den aldri kom måtte jeg bruke noe jeg hadde i skapet fra før. Det gikk i de samme fargene i hvert fall! :) Var en kjekk kveld! 

  Min siste tåre
  I dag etter å ha hørt på en nydelig sang. 
  Different av Micah Tyler <3

  Min siste latter
  Ler hver dag. Som oftest av noe Svanberg sier eller gjør - men kan ikke huske noe nå x) 

  Min siste ferie
  Bryllupsreisen til Usa Orlando :)   Young in love <3
  Savner varmen! Hadde planlagt å være der nede i 23 dager, men pga jeg fikk prematurrier og fødte Svanberg Leo der nede så reise vi hjem 4 dager etter han ble født. Var bare ikke det samme og feire at vi var lykkelig gift eller å ha opplevd den tragedien.. Men jeg vil tilbake til Orlando igjen! Vil oppleve Disney World - Magic Kingdom når jeg ikke er gravid, slik at jeg kan ta de skumleste berg og dalbanene! :) Vi var bare i Disney - Animal Kingdom (Dyrehagen). Er så sinnsykt mange parker der nede at vi ble helt forvirret over hva som var hva og det var vanskelig å bestemme seg over hvilken parker vi måtte besøke. Ligger på 2500- 3000 kr for 2 personer, så kunne ikke besøke alle parkene vi ønsket der nede. Hehe! 

   

 • Publisert: 17.02.2018, 16:24
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Innlegget jeg ikke vil publisere

 • Publisert: 14.02.2018, 04:51
 • Kategori: 2 Diverse
 • Warning! Warning! Å være ærlig er ikke alltid den mest effektive metoden for å skaffe seg flest mulig venner. Men det vil alltid skaffe deg de RIKTIGE vennene.

  I det siste har jeg fått mange ekle og stygge kommentarer fordi jeg var "uhøfflig" mot moren til bonusbarnet i kommentarfeltet. Jeg får hat og masse dritt jeg såvidt klarer å takle I TILLEGG til det tøffe jeg i utgangspunktet går igjennom. Og hva sitter jeg igjen med? Jeg sitter igjen med sinne! Jeg MÅ få lov til å sette meg selv framfor noe annet! Jeg MÅ få lov til å komme meg over min tapte sønn, uten at jeg skal få dritt stenging og "synes du det er rettferdig" spørsmålet!

  Kommentar

  Fra: Anonym

  Blogg:

  E-post:

  Innlegg: Spørsmålsrunde

  Postet: 01:17

  IP: 79.160.146.19

  Synes du det er rettferdig overfor Svanberg og Isa at han må reise til Karmøy for å få samvær med henne, når du kunne ha flyttet ut for helgen når Isa var der?

  Ingenting i denne verden er rettferdig! Det er ikke rettferdig at sønnen vår døde, det er ikke rettferdig at jeg må leve uten han! Det er ikke rettferdig at bonusbarnet ikke får se oss like mye som før, det er ikke rettferdig at jeg får sååå mye hat! Hva er jeg for noe? Er jeg et monster i noen sine øyne? Er jeg et uhyre som må straffes? Hvorfor fortjener jeg dette? 

  Kommentar

  Fra: Thea

  Blogg:

  E-post: Thea_oline87@gmail.com

  Innlegg: Spørsmålsrunde

  Postet: 12.02.2018 14:21

  IP: 79.161.235.42

  Hvordan skal dere klare å ta dere av deres eget fremtidige barn, viss dere ikke klarer å håndtere bonusbarnet?

  Hvordan skal dere i det hele håndtere ett eget barn om psyken din er slik den er? ( et barn reparer ikke psykens tilstand)

  Annser du oppførselen din i kommentarfeltet som rettferdig å greit?

  Synes du det er OK å være uhøffelig mot andre pga sorgen du går igjennom?

   

  ... jeg har ikke ord. Den gamle meg ville himlet meg øynene og sakt til meg selv at folk er bare sånn. Folk vil deg vondt. Og stilt meg selv spørsmålet "Når begynte du å bry deg om hva andre mente om deg?" Jeg har aldri brydd meg om andres meninger om MITT liv. Eller andres meninger om meg som person. Hadde noen et problem med meg. Javel, da er det ditt problem og ikke mitt. Var det noen som slengte dritt. Javel bare fortsett. Ordene gikk ikke innpå meg litt en gang! Jeg viste hvem jeg var og mine valg enten om de var gode eller dårlige - så var de i hvert fall MINE beslutninger å ta og ikke andres. Jeg var veldig flink på å heve meg over og såg ikke poenget med å bruke energi og tid på folk som ikke ville meg godt uansett. Jeg overbeviste meg selv om at de var sjalu på meg eller hadde så dårlig selvbilde at de måtte rakke ned på andre for å oppheve seg selv. Og en slik "glede" skulle de i hvert fall ikke få av meg! 

  For å få en ting klart - Jeg har aldri likt moren til bonusbarnet mitt. Det er masse uenigheter mellom oss, og slik vil det mest sannsynlig alltid være. Slik som situasjonen er nå så har jeg valgt å stenge henne ute fra livet mitt og ignorere henne til jeg kan klare å håndtere kritikk og fordømmelsen fra det kvinnemennesket der igjen. Tapet på min sønn og mine sorgreaksjoner går først på prioriteringslisten min. Ikke bonusbarnet. Hvis folk mener jeg burde prioritere annerledes så skal dere få lov til å mene det. Men dette er mitt liv og mine valg! Det er kun jeg som lever mitt eget liv.

  Jeg sier farvel til dere som ikke har noe dere skulle sagt. Jeg sier farvel til dere som har klart å knekket meg og fått meg til å gråte mange søvnløse netter. Hadde det ikke vert for dere så hadde jeg ikke innsett at det kun er meg selv som bestemmer om jeg skal la meg knekke eller ikke. Er kun meg selv som sitter med den makten. 

 • Publisert: 14.02.2018, 04:51
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Min verste frykt er et A4 liv!

 • Publisert: 13.02.2018, 14:25
 • Kategori: 2 Diverse
 • Dere hørte riktig. Min verste frykt er at hele livet mitt skal gå i jobb, lage mat, rydde i huset, oppfostre barn og kanskje få oss en hytte eller en båt senere i livet. Jeg er så redd for at livet mitt skal bli så kjedelig og egoistisk som jeg synes at et A4 virkelig er. Ikke for å fornærme noen, da det er slik de fleste av oss faktisk lever, men det er bare ikke det jeg ønsker i livet. Jeg ønsker å bety en forskjell og oppleve fart og spenning i livet.

  For dere som ikke vet det så bodde jeg i Filippinene når jeg var mindre. Mamma og pappa var misjonærere der nede og jeg fikk virkelig oppleve hva livet for meg virkelig handler om! Det var å hjelpe! Jeg drømmer den dag i dag om å flytte tilbake der. Vi må jo selvfølgelig ha økonomi til det, så det blir jo ikke med det første - men for meg så gir det livet jeg hadde der nede en mening. Har vært i Filippinene 3 ganger i livet mitt og når jeg kommer utenfor flyplassen i Manila så føler jeg meg bare hjemme! Ikke pga kulturen eller pga naturen, men pga alle menneskene! Jeg har bare en enormt stor kjærlighet for folkeslaget. Hjerte mitt brenner for dem der nede! Vi bor i Norge, vi har alt vi noensinne kunne trenge  - men det har ikke disse folkene dessverre. Å bo i Norge er som å vinne i lotto!

  Jeg ønsker å holde rundt alle mødre som har mistet sine barn fordi de ikke har råd til å gå på sykehuset, jeg ønsker å mate alle barn som går rundt som levende skjeletter fordi de ikke har nok mat, ønsker å gi rent vann til dem som drikker sølevann og være en de kan komme til. 

  Jeg lyver ikke når jeg sier at Filippinene er det beste som har skjedd i livet mitt. Jeg lyver ikke når jeg synes alt ungdomsdramet på skolen var ubetydelig for meg og idiotisk. Jeg lyver ikke når jeg himmlet med øynen når noen fikk nye merkeklær eller den nye vesken de ønsket seg. Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg synes at norske barn er altfor bortskjemte. Det beste jeg kan gjøre for mine barn er det samma som mine foreldre gjorde med meg. Oppleve og se verden for den sannheten den er. 

 • Publisert: 13.02.2018, 14:25
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Svar på spørsmålsrunden

 • Publisert: 12.02.2018, 18:10
 • Kategori: 2 Diverse
 • Hvordan er forholdet mellom deg og moren til stebarnet ditt? Ha du mødt henne?
  Jeg har mødt henne såvidt 2 ganger. Forholdet vårt er vanskelig å forklare. Vi har ikke sånn sett noe forhold. For øyeblikket er hun "for mye" for meg å takle, da jeg har nok med å takle sorgen jeg går igjennom. Svanberg tar seg av samtalene med henne, mens jeg ønsker ingenting med det å gjøre for øyeblikket. 

  Er det noe du skulle ønske var annerledes?
  I forhold til hva? Jeg skulle jo ønske at Svanberg Leo levde, at jeg hadde større stillingsprosent på sykehuset, at vi snart ble gravide igjen og at vi snart får en stabil økonomi. 

  Hvor mange tatoveringer har du? Er det vondt?
  Har 2. En krone bak i nakken med sitatet - "Always wear your invisible crown" og den nye jeg tok for ikke så lenge siden, med fotavtrykket til Svanberg Leo. Å ta tatovering gjør ikke spesielt vondt. Det svir, men det er utholdelig. :) 

  Hvordan skal dere klare å ta dere av deres eget fremtidige barn,
  viss dere ikke klarer å håndtere bonusbarnet?

  Svanberg håndterer barnet sitt. :) Jeg on the other hand får vente til jeg er klar.
  Det får ta den tiden det tar. 

  Hvordan skal dere i det hele håndtere et eget barn om psyken din er slik den er?
  ( et barn reparer ikke psykens tilstand)

  Jeg er ikke psykisk syk. Det er 5 sorgstadier jeg må igjennom. Det første er benektelse - "Dette kan ikke skje med meg.  Det andre er sinne - "Hvorfor skjer dette? Hvem har skylden? Det tredje er Forhandling - "Få dette til å forsvinne, så lover jeg at jeg skal"  Den nye virkeligheten begynner å gå opp for en, og med den kommer tristhet og sorg. Den fjerde er Depresjon  - "Jeg er for trist til å gjøre noe som helst."  Dette er det mest intensive sorgstadiet der man veksler mellom tristhet, apati, raseri, angst, depresjon, og selvbebreidelse.

  Jeg befinner meg mest sansynlig på dette stadiet og vekslet litt opp på benektelse når jeg ikke klarer å takle det. Kan dere se for dere at deres barn plutselig dør? Hvordan hadde dere reagert? Og få et nytt barn vil ikke reparere det som har skjedd med vårt forrige. Svanberg Leo døde et par timer etter fødsel, og vi hadde som mange andre foreldre håp og drømmer for fremtiden foran oss.  Hadde vi hatt et barn som døde i krybbedød f.eks 6 måneder etterpå hadde jeg ikke taklet å prøvd å blitt gravid så kjapt etterpå. Men siden vi gikk tomhendte hjem fra sykehuset uten så mange minner utenom bilder av han, så føler vi oss klar for få å prøve på ny. Er jo opp til hver å en hva man er klar for. Blir jeg gravid om 1-3 måneder så blir vi selvfølgelig veldig glad, og jeg tror personlig at det vil bli et slags plaster på hjertet, men han/hun vil aldri noensinne ta Leo's plass. 

  Det siste stadiet er Aksept - "Jeg har forsonet meg med det som har skjedd og aksepterer det." Men der er jeg ikke før om noen år. 

  Annser du oppførselen din i kommentarfeltet som rettferdig å greit?
  Jeg annser den som sann. Jeg kjenner veldig på ensom følelsen der jeg tror at folk ser på meg som unormal og at jeg er psykisk syk og har masse problemer osv, mens egentlig så er jeg helt normal og reagerer slik som hvilken som helst som har gått igjennom det samme som meg ville gjort. Er det noe jeg angrer på så er det at jeg var så åpen som jeg var når jeg skrev det "vet ikke hva jeg skal gjøre" innlegget for da tillatet jeg meg selv å være sårbar og det slo bare tilbake på meg selv. Andres meninger trengte jeg ikke å høre, pga de aner ikke hva jeg går igjennom og de vil heller aldri kunne forstå det. Så ja, fikk bare en knekk når jeg var så ærlig og det har jeg lært til neste gang. Føler jeg meg så nede neste gang får jeg skrive det til meg selv uten å dele det med resten av verden.

  Synes du det er OK å være uhøffelig mot andre pga sorgen du går igjennom?
  Synes ikke det er OK å være uhøfflig, men jeg er i personlighet veldig direkte og det kan for mange være fornærmende.

 • Publisert: 12.02.2018, 18:10
 • Kategori: 2 Diverse
 • 4 kommentarer
 • Ulempene med å ta vippe extensions!

 • Publisert: 12.02.2018, 12:55
 • Kategori: 2 Diverse

 •  

  1. Du kan ikke gni deg i øynene
  Det savnet jeg! Å gni meg i øynene når jeg var trøtt eller når jeg vasket ansiktet mitt. Til å med når jeg dusjet så var det dråper som la seg på øyevippene og når jeg skrudde av vannet så dryppet det rett i øynen på meg :P Haha. Jeg kunne ikke gni sminkeserviettene mine slik jeg pleide å gjøre heller, for da satt jo trådene fra servietten igjen. Haha! Og når jeg koste med hunden var det fullt av hvite hundehår som låg å iriterte x)

  2. Det er dyrt i lengden.
  Nå er jeg ikke helt sikker på hva det koster normalt på en profesjonell salong, men jeg pleide å gå til en privat som hadde sin egen salong hjemme. Hun tok 600kr for første gang og 300kr for påfyll etter 3 - 4 uker. Jeg ser for meg at det er en del god del dyrere på profesjonelle salonger. Men uansett -  I begynnelsen så synes jeg det var kjempe stas! De var jo kjempe lange!  Men etter vært så prioriterte jeg og bruke de pengene på andre ting. Blir jo som å betale for en mobilregning hver måned på en måte :) 


  (Første gangen jeg tok extensions)

  3. Det gjør sinnsykt vondt når du får vippe extensionet i øyet
  Det er bare helt krise! Alle som har tatt extension har mest sannsynlig opplevd det en eller flere ganger.

  4. Når alle vippene har ramlet av. Er dine egne vipper kortere enn dine nedre vipper. 
  Jeg ble helt sjokkert når alle var vekke. Kunne ikke tro mine egne øyne. Det gikk ikke en gang å se pen ut med maskara! Dessverre! Så hvis man ikke har planer om å fylle på hver eneste måned, så kommer dine egne vipper mest sannsynlig til å se helt forferdelige ut! De er så korte at man skulle trodd at noen hadde klippet dem av. Det er dette som er hovedgrunnen for at jeg angret på at jeg begynte å ta det. Etter det så følte jeg at jeg bare måtte fortsette for å se bra ut. 

  Så nå vet dere i hvert fall litt om ulempene. :) Valget er deres! Ha en fin dag! :)

   

 • Publisert: 12.02.2018, 12:55
 • Kategori: 2 Diverse
 • 3 kommentarer
 • Spørsmålsrunde

 • Publisert: 11.02.2018, 22:04
 • Kategori: 2 Diverse
 • Fyr løs!

 • Publisert: 11.02.2018, 22:04
 • Kategori: 2 Diverse
 • 4 kommentarer
 • 10 ting livet har lært meg

 • Publisert: 08.02.2018, 15:22
 • Kategori: 2 Diverse

 • Stjeler ideen "10 ting livet har lært meg" fra Helena, siden det var et kreativt og morsomt innlegg!
   

  1. Ikke ta livet for gitt eller som en selvfølge. Vi bor i et av verdens beste land og vi har alt! Vi har mat på bordet, vi har en seng å sove i, vi har venner og familie som elsker oss! Vi har alt vi noensinne kunne ønske oss. Livet er ikke en selvfølelse. Å bli født i Norge er som å vinne i lotto!

  2. Man MÅ ikke komme overens med alle. Det finnes sinnsykt mange mennesker over hele verden med forskjellige meninger og med forskjellig bagasje så det sier seg nesten selv at det ikke er rart at ikke alle kommer overens med hverandre, men det tenker jeg er helt greit. Det gjør ikke noe. Noen folk er jeg bare glad for å ikke ha i livet mitt. 

  3. Liver er ikke lett - de kan prøve dem som vil. Når jeg var liten hadde jeg ingen bekymringer. Mamma og pappa passet på meg og jeg bare gledet meg til å bli voksen for da kunne jeg bestemme selv! Men slik tenker jeg ikke nå lengre. Nå skulle jeg nesten ønske at jeg var barn igjen x) Å bli voksen er tøft. De fleste kommer borti kjærlighetssorg eller dårlige økonomi eller folk som dør. Livet er vanskelig. Men livet  er samtidig en reise og hva som venter bak neste sving vet bare dem som går videre.

  4. Ikke gi opp. Livet har lært meg at man ikke må gi opp! Ja ting kan være tøft men man må fortsette og kjempe! Man må reise seg og ta et skritt av gangen.

  5. Tilgivelse. Livet har lært meg at man må tilgi å gå videre i livet. Av og til burde man tilgi ikke fordi de fortjener å bli tilgitt men fordi man fortjener fred i tankene. Og si unnskyld krever en sterk person, men å tilgi krever en enda sterkere en. 
   

  It's the hardest thing to give away
  And the last thing on your mind today
  It always goes to those who don't deserve
  It's the opposite of how you feel
  When they pain they caused is just too real
  Takes everything you have to say the word

  Forgiveness, forgiveness

  It flies in the face of all your pride
  It moves away the mad inside
  It's always anger's own worst enemy
  Even when the jury and the judge
  Say you've got a right to hold a grudge
  It's the whisper in your ear saying set it free

  6. Penger vokser ikke på trær. Det er dyrt å leve. Jeg husker bare hvor fattig jeg var når jeg var student og hadde nettopp flyttet hjemme ifra. Dopapir, oppvaskmiddel og masse annet man ikke tenkte over en gang kostet jo plutselig penger! 

  7. Venner kommer og går - men kjærlighet består! Plutselig vokser man fra hverandre eller havner i et trekant drama der man innser at kanskje det ikke var en venn å samle på after all. Jeg har ingen venner fra barne skolen, jeg har to stykker fra ungdomsskolen og en fra videreående. Det er ikke alle man gidder å samle på - Ikke alle er ekte. En ekte venn er en som respekterer deg for den du er, og liker deg slik du er! Jeg husker når en kamerat fortalte meg at han likte meg bedre når jeg var full og da kan jeg ikke akkurat si at det vennskapet var noe å samle på. 


  (Meg og Elise for 11 år siden! - Hun skal gifte seg nå til sommeren :D <3 )

  8. Erfaring er en velsignelse på godt og ondt. Erfaringer former personligheten våres. Har man opplevd kjærlighetssorg lærer man å tenke annerledes ved neste gutt man møter og med tiden vil man lettere oppdage "WARNING SIGNS"  Har man tung bagasje som f.eks. dårlig barndom er det også med på å forme personligheten våres og det kan bidrar til valg senere i livet. Enten man går i sammen fellen eller lærer av det som har skjedd med deg. Noen ganger er det bra å faile av dårlige erfaringer for å lære av dem. Jeg har tatt mange dårlige valg i livet, men jeg er glad for at disse valgene formen meg til MEG - slik jeg er i dag. Jo eldre man bli jo visere! 

  9. Livet er urettferdig. Det kan jeg skriver under på! 

  10. Vær et forbilde, stå opp for andre som har problemer eller trenger din hjelp. Vær en person som kun vil det beste om folk, som velger å se det gode i en hver. I en verden slik som dette er det viktig at folk står sammen og har et ønske om å bety en forskjell og hjelpe hverandre. Jeg irriterer meg veldig over personer som peker på folk med funksjonshemming eller som sier til hverandre "han var feit" også ler de. Det er rett og slett respektløs! Og det er overhode ikke min humor i det hele tatt! Tusenvis av barn blir utsatt for mobbing hver eneste dag og hvem kan gjøre noe med det? DU OG MEG! Livet har lært meg at man må stå opp for andre hvis man ønsker at en forandring skal skje. Man kan ikke hjelpe alle, men man kan hjelpe noen! 

   

 • Publisert: 08.02.2018, 15:22
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • Dette vil jeg gjøre i Februar

 • Publisert: 02.02.2018, 01:37
 • Kategori: 2 Diverse
 •  

  Feire valentine's dagen

  14. Februar er kjærlighetsdagen og den må selvfølgelig feires. Normalt sett pleier vi å gå på kino eller gå ut å spise på Egon eller Big Horn, men i år vet jeg ikke helt hva vi skal finne på :) Det gjenstår å se ^^

   

  Ta tatovering

  Er en tatovør som skal støtte kreftforeningen denne måneden ved å ta 500kr for en 4×4 tatovering. Så da tenkte jeg å ta tatovering av Svanberg Leo sitt fotavtrykk. Kanskje jeg og Svanberg tar helt lik - han må bare tenke litt på det først. Han ønsker seg egentlig en større tatovering enn en 4×4, men for meg så er det en perfekt størrelse. 

   

  Gå på fjelltur

  I morgen har jeg og en venninne avtalt å gå på fjelltur på Dalsnuten sammen med Snøball! ^^ Det skal bli koselig! 

   

  Lese bok

  Er på bok 3 av 5 i Alaska serien og har stoppet litt opp. Denne måneden vil jeg prioritere og sette av litt tid til å fortsette lesingen og koble av!

   

 • Publisert: 02.02.2018, 01:37
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • 3 tips til langvarig avstandforhold

 • Publisert: 01.02.2018, 19:57
 • Kategori: 2 Diverse
 • Har du funnet deg en gutt som du er usikker på om du skal satse på? Noen ganger er det slik at man finner hverandre i lokal byene man kommer i fra, mens andre ganger hender det at man må reise landet rundt for å finne en kjæreste man vil satse på eller at man flytter vekk for å studere. Om du ønsker å satse på et avstandsforhold er jo opp til hver og enkel. Jeg har selv hatt avstandsforhold og mener jeg at noen erfarne råd å komme med. 
   

  1. Bestem deg for om du vil satse på forholdet eller ikke

  Tekt gjennom følgende: "Ser jeg for meg han som min ektemann?" Hvis ikke. Hva er det som gjør at du ikke gjør det? Har du noen krav som personen må ha for at det skal bli gifte materiale? Og da snakker jeg ikke om krav som han MÅ være høyere enn deg eller at han MÅ ha muskler og se bra ut. Snakker ikke om utseende krav, men personlighets krav som f.eks: Han må være omsorgsfull, Han må være ærlig, Han må være teknisk, Han må prioritere meg fremfor andre og sette meg først, Han må være kristen, Han må helst ikke drikke hver eneste helg, Han må sette av tid til å finne på ting, Han må være flink med dyr, Han må helst ikke ha ligget med over 10 stykk, Han må ha felles interesser som meg selv, Han må være morsom, Han må være snill mot andre mennesker, Han må være rik, Han må være jomfru

  Vi er alle forskellige og har ulike synspunkter på ting. Kanskje er et krav om at han må være kristen en viktig verdi for en troende, mens for en ikke troende blir det helt feil. Og kanskje sitter man igjen med negative erfaring fra et tidligere forhold og har lagt seg en mening om at din neste kjæreste skal i hvert fall IKKE være slik. Så tenk igjennom om dette er en gutt du vil satse på, for hvorfor satse på en person når du ikke ser han for deg i fremtiden?

   

  2. Skype i sammen

  Har du endelig tatt den besluttningen på at du vil satse på han, så kjør på!  Skype i sammen, eller facetime sammen eller facebook video sammen? Ikke vet jeg hva som er vanlig nå til dags, men på min tid gikk det i msn på barneskolen/ungdomsskolen og skype når jeg kom til vidergående x) 

  Poenget er uansett at det er viktig å se hverandre, og bestemme dere for å sette av litt tid sammen til å prate og prioritere hverandre og nyte hverandres selskap. 

  Jeg har erfaring med at jeg og eks kjæresten skypet mindre enn jeg ønsket fordi han var så fornuftig og skulle legge seg tidlig osv. Jeg ble ganske lei av å føle meg ned prioritert for jeg var selv en person som ikke brydde meg så mye om søvn. Kjærligheten var viktigere og da kunne søvnen kommer etterpå, mens for eksen var søvnen viktig. Noen ganger må man velge å respektere hverandres ulikheter hvis man ønsker å satse på et forhold. Motsetninger tiltrekker hverandre, men er det mange ulikheter er det også veldig lett for å krangle og misforstå hverandre. Like barn leker best er det også noen som sier og jeg mener selv at det er lettere når partneren er litt mer lik meg selv. Poenget er til syvende og sist at man må sette av tid til hverandre for ellers er det lett for å tolke ting som ikke stemmer. Som f.eks "Han bryr seg ikke, han er for opptatt med andre ting til å tenke på meg" Osv Osv...  3. Planlegg noe sammen - Slik at dere kan glede dere til det

  Planlegg noe dere kan gjøre i sammen som f.eks en helgetur til Kristiansand eller en tur til Tusenfryd. Uansett hva dere planlegger så bidrar det til å ha noe å se frem til å drømme om. 

  Jeg husker når jeg tok toget hjem til Sandnes og Svanberg stod der og ventet på meg. Det var en magisk følele! Dette hadde vi snakket og drøm om lenge! Til å se hverandre igjen og klemme og kysse hverandre! Men det var også kjempe trist når jeg måtte reise tilbake uten han. Men det var veldig sunt!  Det er bra å være litt vekke fra hverandre for da innser man hvor mye man savner hverandre og ikke kan leve uten den personen! Forholdet kan bli satt på prøve også, og det er da man innser hvem den virkelige person er! Er han f.eks en som prioriterer og snakke med deg til langt på natt eller er søvnen viktigere enn deg? Man ser sider man ikke visste man kom til å komme borti.   

 • Publisert: 01.02.2018, 19:57
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • Favoritt ting å kjøpe

 • Publisert: 24.01.2018, 12:43
 • Kategori: 2 Diverse
 • Min favoritt ting å kjøpe.... er.... Nei,  jeg er ikke en jente som må ha siste nytt av den nyeste mobilen eller den siste teknologien. Jeg er heller ikke besatt at sko! Og mååå bare kjøpe et par sko etter at jeg nettopp har kjøpt nye, eller nettopp har kjøpt en ny bukse eller topp. Jeg har heller ikke dilla på servietter eller duftlys eller planter eller interiør. Nei.. Ingen mote eller noen form for sminke.. Min favoritt ting å kjøpe er... menlig... wait for it........ ørepropper! Hahah! Jeg må le! Hahah. Men jeg klarer meg ikke uten! x) Svanberg snorker så høyt at hvis jeg ikke sover med propper må vi sove på hvert vårt rom.. Og hvor trist er ikke det? x) " Nygift par Fra Sandnes prøver lykken med separat rom"

  Men det er ikke det verste å få dilla på å kjøpe inn da...  jeg inbilder i hvert fall meg selv det.. For tenk hvor ekle de hadde vært om jeg ikke hadde hatt dilla på å kjøpe det inn.. x) Fullt av ørevoks.. Jeg tar de jo så langt inn også at de kommer ut på andre siden - føles det ut som! Haha! Men nå er det ikke alt jeg trenger å fortelle vistnokk - ikke alt er like interessat å vite! O:) haha!

  Ha en fin dag! Jeg skal på kveldsvakt og tidligvakt i morgen, så blir ikke blogging før etter det i hvert fall :) Snakkes! <3

 • Publisert: 24.01.2018, 12:43
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • MIN HEMMELIGHET

 • Publisert: 20.01.2018, 21:03
 • Kategori: 2 Diverse
 • Min hemmelighet er at jeg ikke kan holde på hemmeligheter, så ikke fortell en hemmelighet til meg hvis dere ikke vil det skal bli sakt videre x) I hvert fall ikke hvis dere ikke vil at Svanberg skal vite det, for det går rett til han. When i say i won't tell anyone, my best friend and husband doesnt count. Just say'in. 

  Det verste er når folk forteller en hemmelighet, også etter de har fortalt det sier de at jeg ikke må fortelle det videre... De kan jo ikke si det ETTER at de har fortalt det. Det er jo ikke lov! Og hvis jeg er ærlig og responderer og innrømmer at jeg faktisk kommer til å si det videre så syntes de jeg er en DÅRLIG venn!? Er det MIN feil at folk forteller hemmeligheten sin av egen fri vilje liksom? 

  Det er aller verst hvis hemmeligheten er spesielt alvorlig som f.eks "Jeg har det så vanskelig at jeg skader meg selv - men ikke si det videre!" Det er utrolig dårlig gjort å sette en venn i en slik situasjon mener da jeg! For det første så gir du ikke en gang venninnen din en sjanse til å bestemme selv om den vil høre hemmeligheten eller ei og for det andre så kan en slik hemmelighet bare trykke vennen din ned. pga man vet ikke hvordan man skal håndtere det. Skal man velge å si det videre for at vennen som har det vanskelig skal få hjelp eller skal man velge å ikke si det videre fordi man er redd for å miste tilliten til vedkommende? Et dilemma uten like.

  Jeg husker i hvert fall at ei eks venninne fortalte meg en hemmelighet, og etter hun hadde fortalt det så fikk jeg ikke lov til å fortelle det videre til Svanberg. Da var tydeligvis jeg en dårlig venn hvis jeg sa det til han.. Men herlighet - Hadde hun fortalt på forhånd "Jeg har en hemmelighet å fortelle, men da må du love å ikke si det videre" så hadde jeg svart "Jeg deler alt med Svanberg så hvis du ikke vil at han skal vite det heller så ikke fortell meg det." Hehe. Kanskje en grunn for at vi ikke er venner lengre. :) Men nå vet dere det. :)  Ikke fortell en hemmelighet til meg hvis dere ikke vil at jeg skal si det til mannen. ^^ Haha!

  Beklager, men sånn er det bare :) 

 • Publisert: 20.01.2018, 21:03
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • Christmas presents <3

 • Publisert: 30.12.2017, 21:16
 • Kategori: 2 Diverse
 • Som tidligere nevnt i forje innlegg fikk vi kjempe masse fint til jul! Dette fikk vi blant annet fra Isa Mathea - Bonusbarnet <3 Er alltid så koselig med noe de har lagt selv. Blir så personlig og det er kjekt å ha noe å vise dem når de blir eldre! "Dette lagde du når du var liten, Isa" Hehe <3


   

  Sengesett fra Mamma og Pappa + dyne og pute <3   Elsker bare fargene og mønsteret! Vil sovee <3 x)
  Fikk også laken av lillebroren min Daniel + sjokolade ^^
   

  Kosedress fra mamma og pappa  Denne kosedressen går jeg med 24/7! Er så enkel å ta på seg. Sover ikke med pysjamas så da er det greit å ta på denne med en gang jeg står opp og gå ut i hagen med snøball. Fikk også en herlig morgenkåpe av foreldrene mine som jeg bruker etter jeg har vært i dusjen.   Svanberg har fått min gamle one piece, for nå har jeg fått en finere og mykere en x) Hehe!
  Isa Mathea fikk også one piece av tanten og onkelen hennes på Island.   The one piece family x) Haha! 
   

  Ellers fikk vi - Le Creuset Ildfastform fra Mamma og Pappa  Disse vil bli tatt i bruk i morgen på nyttår <3 Da skal vi ha ribbe! :D 
   

  Fjellsko til Svanberg fra mamma og pappaen min <3  Svanberg er kjempe fornøyd med fjellskoene sine! Nå kan vi gå på fjelltur uten å blir kjempe møkkete! Snøball er enda litt for liten til å gå på fjelltur, men tenkte å prøve når snøen er vekke! Har hatt snø i 2 døgn nå! Luksus! 
   

  Har også fått - Verdens fineste lykt fra Svigerforeldrene + hjemmelaget
  lys av småbrødrene til Svanberg  Vi hadde ønsket oss en lykt, så ble veldig takknemmelig for denne nydelige hær <3
   

  Teppe fra Svanbergs´s storesøster Erla og forloveden hennes Sindre


   

  Eggkoker fra Svanberg´s lillebror Gudbjørn og kjæresten hans Marie <3
     Denne har vi brukt en del ganger! Kjempe praktisk!
  For engangs skyld GIDDER vi å koke egg til frokost! x) 
   

  Rosendahl dessert skåler fra Svanberg´s storebror Birgir og hans forlovede Marita <3  Kjempe fine <3 Går rett inn i vitrineskapet.
  Nå gjenstår det bare å invitere noen gjester på besøk, så vi kan ha dessert! Hehe.
   

  Bubbelmaker av lillesøsteren min Victoria  Gleder meg til å ta i bruk denne <3 Mangler å kjøpe inn gass til den! 
   

  Kari Traa fra Mormor <3   IN LOVE <3 Kjempe fornøyd! Er ikke mer å si om det! x)

   

  Ullsokker til Svanberg fra mormor :D  Svanberg fikk ullsokker i fjor også av mormor og de har han brukt ofte!
  Så han trengte virkelig nye! Det er alltid digg med ull <3 Godt og varmt!
   

  Penger/spill fra farmor og farfar <3
  Av farmor og farfar fikk vi penger til å kjøpe oss et spill vi ønsket oss.. Derfor kjøpte vi oss politisk ukorrekt! Er en del kritikk om det spiller for tiden, siden det spøkes om dyresex, incest og pedofeli osv :P Er mange voksne som reagerer, men de under 30 år bryr seg ikke så veldig :P Jeg har spilt det før og synes det er uhyre morsomt - så det ble kjøpt inn i vårt hjem i hvert fall :)   Lysestake fra pappa´s tante  Denne lysestaken er litt spesiell og unik, men jeg likte den!
  Liker litt retro, gammeldags stil - så den står fint på salongbordet vårt. 
   

  Mobiltelefon og parfyme gave eske fra Svanberg <3 

  Fikk jo mobiltelefon som førjulsgave, men ble overrasket over at jeg fikk noe mer! Han hadde egentlig kjøpt en fundation til meg også, men den fikk jeg i midten av desember pga jeg trengte den da :P Hehe. Utrolig heldig som er gift med Svanberg <3 Kan ikke få sakt det nok! Adidas parfymen lukter helt amazing! Sikkert derfor han kjøpte den til meg også - han vil jeg skal lukte amazing x) 
   

  Smart TV til Svanberg fra meg ^^

  Skal egentlig stå Før VS Ny, men den teite autocorrecten på mobilen gjorde det litt vanskelig :p Hehe! Kjøpte ny TV pga den vi hadde i stuen er egentlig ikke vår. Den var hær når vi flyttet inn. Så det er egentlig leiligheten sin og må vær hær når vi flytter ut igjen. Har også alltid ønsket meg en stor TV, så da gav jeg det til Svanberg! Det som er hans - er mitt! x) Det er jo bare helt luksus med stor TV da! Takk Gud for delbetaling uten renter x) Haha!

  Så det er det vi har fått til jul! Masse fint som dere ser! <3

   

   

 • Publisert: 30.12.2017, 21:16
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Følg oss på instagram!

 • Publisert: 21.12.2017, 16:09
 • Kategori: 2 Diverse
 • Publisert: 21.12.2017, 16:09
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • Min nye favoritt sang <3

 • Publisert: 20.12.2017, 23:41
 • Kategori: 2 Diverse

 •  

 • Publisert: 20.12.2017, 23:41
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Førjulsgave

 • Publisert: 13.12.2017, 18:54
 • Kategori: 2 Diverse
 • Svanberg kom hjem med en førjuls julegave til meg i dag! En ny mobiltelefon! :D Samsung Galaxy S8 med rose pink farge! :D <3 Meeegaa glaad og helt i 100! Den samsungen jeg hadde tidligere sang på sitt siste vers siden jeg mista den i toalettet for kun noen få dager siden, og siden det har den vært helt på trynet! Så kjempe glad for gaven! Heldig som har Svanberg til mann :D

 • Publisert: 13.12.2017, 18:54
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • Your hair is the crown you never take off

 • Publisert: 13.12.2017, 13:55
 • Kategori: 2 Diverse
 • I dag var jeg hos frisøren for å ordne meg på håret før julaften, og jeg er meget fornøyd med resultatet! Jeg gikk til ei kjempe flinke lærling på Nikita Sandnes bystasjon som Svanberg viste hvem var. Det tok alt i alt 2 timer, men halvparten av tiden gikk i vasking, føning og glatting av håret mitt som er ganske så tykkt. For 5-7år siden kunne jeg sitte i hele 5 timer hos en frisør lærling, men da var det i tillegg striper - uansett så var det lenge nok, og rumpen min sovnet til slutt. Helt forferdelig, men samtidig helt fantastisk siden det var gratis! Så da var det bare verdt ventingen :) Hehe! 

  Før og etter bilde :) 

   

  Inspirasjons bilde:

  Alltid når jeg klipper meg så velger jeg å ha det slik som bildet viser fordi jeg ikke har peiling på hvordan jeg skal ha det ellers. Det vanlige er det tryggeste! :) Hvordan pleier dere å ha det? ^^

   

   

 • Publisert: 13.12.2017, 13:55
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • Forholdet mitt til Isa's mamma

 • Publisert: 10.11.2017, 22:03
 • Kategori: 2 Diverse
 • Endret innlegg:

  Altså forholdet mellom bonusbarnet Isa Mathea sin mamma Ida Marie. Jeg er meget overrasket over hvordan forholdet til meg og Ida har utviklet seg over de 2 årene jeg og Svanberg har vært sammen. I begynnelsen var det et mareritt rett og slett, men i dag er kommunikasjonen oss i mellom mye bedre i dag enn tidligere. Ida har nå funnet seg en ny kjæreste, og vi kan ha en normal samtale uten å begynne å krangle. Vi kan til og med snakke om noe helt annet enn Isa Mathea. Vi samarbeider bedre, og hun er til å med på topp listen min på snapchat av alle ting! x) Hahah! Er gøy å få snap av Isa Mathea da. Så slik er forholdet vårt. Er taknemmelig for at det er slik. Vi er alle voksne mennesker, så hadde vært synd hvis vi ikke kunne få til et samarbeid for Isa Mathea sin skyld <3. 

 • Publisert: 10.11.2017, 22:03
 • Kategori: 2 Diverse
 • 6 kommentarer
 • DEN ALLER FØRSTE GANGEN - DEL 2

 • Publisert: 08.11.2017, 15:30
 • Kategori: 2 Diverse
 • Mitt første kyss
  Hendte i Bergen når jeg gikk i 1 klasse. Bodde i Bergen fra jeg var 2 til 12 år. Jeg hadde en kamerat på besøk som gikk i samme klasse som meg og jeg viste at han "likte" meg. Hele familien hans var på besøk. Storesøsteren hans og lillebroren hans. Vi var oppe på rommet mitt i 2 etasje og lekte "mor, far og unge" mens de voksne var nede og snakket. Jeg og kameraten min hadde blitt valgt ut til å være mor og far, mens de andre var ungene våres. Vi lekte at det var natt og at vi la seg i samme seng som var på sofaen da, også kysset vi bare x) 
   

  Min første kjærlighetssorg
  Hahah! Off! Det er rart å tenke tilbake på - for jeg husker at jeg trodde det var verdens undergang og at jeg ALDRI kom til å finne noen bedre enn han x) Haha! Jeg var enormt forelsket i en gutt, men det viste seg jo bare at han hadde løyet til meg hele tiden. Jeg trodde han var den perfekte gutten liksom, men der tok jeg feil. Allt var bare løgn, men det viste ikke jeg i begynnelsen - så det tok meg 3 år å kommer over han. Husker pappa kom hjem fra jobb en gang jeg nektet å gå på skolen fordi jeg grein og syntes sååå synd på meg selv. Pappa kom hjem for å trøste meg og gi meg noen visdomsord som han alltid har gjort opp igjennom tidene <3 Beste pappa på jord! Anyways - Det gikk fint til slutt! Jeg er nå utrolig glad for at det ikke ble meg og han! x) 
   

  Min første leilighet
  ... var også den første gang jeg flyttet hjemmefra. Flyttet til Fredrikstad for å ta barsel- og barnepleie utdanningen der borte. Jeg hadde gledet meg til å flytte ut og få min egen plass å bo, men når jeg først hadde slått meg ned - lengtet jeg tilbake. Savnet familien, og alt var litt nytt og skummelt. Jeg bodde i Fredrikstad i 2 år, og traff Svanberg når jeg var på mitt andre år. Kan skrive under på at avstandsforhold er noe dritt! Lucky for me - kom han ofte på besøk og nærmest bodde hos meg. 


  Min første ferieflørt
  ...og min første utenlandsferie alene var på Ayia Napa sammen med 3 venninner av meg.  Der traff vi noen svensker som vi ble godt kjent med. Han ene svensker ble jeg fort betatt av, og vi avtalte å holde kontakt når vi kom hjem - men jeg greide å ødelegge det med at jeg fikk litt for mye å drikke å kysset en kompis av han som var mye finere. Så da ble det kompisen jeg flørta med resten av det oppholdet. :-P Ikke braa!
   

  Min første BH
  Var når jeg bodde i Filippinene. Jeg ønsket ikke å bruke BH fordi jeg syntes det var ekkelt. Men når til og med pappa sa at det var på tide å bruke det så måtte jeg nesten x) Haha! Det var en BH-topp og var mer en sports bh enn en vanlig en.

   

 • Publisert: 08.11.2017, 15:30
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • DEN ALLER FØRSTE GANGEN - DEL 1

 • Publisert: 07.11.2017, 22:34
 • Kategori: 2 Diverse
 • Min første kjæreste 
  Min første kjæreste var jeg sammen med i 1 måned før jeg slo opp pga jeg syntes han plutselig ble ekkel.. Don't ask. Husker mamma fortalte til alle at jeg slo opp med han pga han hadde så mye kviser men det var bare noe hun innbilte seg. Jeg var nok bare ikke klar for et forhold. Husker i hvert fall at jeg syntes vennskapet vårt ble så kleint etter vårt første kysse sammen. Haha! Det var awkward! 
   

  Min første tatovering
  ...og min eneste ble tatt i Magaluf 2014 siste kveld før hjemreise. x) Det er en hendelsen jeg helst vil glemme, men nå i ettertid er det bare morsomt å tenke tilbake på. Haha, jeg var full sånn som de fleste i magaluf er når de reiser der og når jeg tok tatoveringen så kjente jeg bare at blodsukkeret sank veldig for plutselig så besvimte jeg. Haha! Måtte få kjæresten min på den tiden til å kjøpe en brus.

  Etter hvert som jeg satt der kjente jeg også at jeg måtte spy så jeg fikk en bøtte under meg og kastet opp, mens jeg ble tatovert x) Se for dere det bildet! Stakkars vennene mine som måtte være med meg! Kan se for meg hvor utrolig flaue de var over meg! Haha. Også når kvalmen hadde gitt seg så kom mageknipen og da var det å sitte på do i 5 minutter. x)  Det var sykt mye frem og tilbake! Når jeg kom hjem fra Norge og tatoveringen hadde grodd - såg den ikke ut! x) Hahah! Skal aldri ta tatovering i utlandet igjen! Det var streker som ikke skulle vært der en gang. Så jeg måtte til norsk tatoveringsstudio å få den fikset. Er mega fornøyd nå though! Men aldri igjen skal jeg ta tatovering i utlandet, og aldri igjen skal jeg drikke når jeg tar tatovering! Lessons Learned x)
   


   

  Min første jobb
  Min første jobb som 16 åring var på Gjestalveien Conditori As som jeg jobbet mellom 2007 og 2010. Arbeidsoppgavene mine der var å pakke alt som var bakt den samme dagen i poser og fryse dem ned i kjølen. Veldig spennende jobb må jeg si :P Funka greit som den første jobben - var gøy når lønningen kom. 
   

  Mitt første kjæledyr
  ... eller familiens første kjæledyr var et dverghamster faktisk. Dessverre så levde den kun 1 dag, pga lillebror hadde nemlig fått for seg at den måtte lukte litt bedre, så han sprayet dyret med parfyme. Lillebror var så i fra seg :/ Han kunne jo ikke vite det. Han ville jo bare være snill :P Til informasjon så har vi aldri kjøp et hamster igjen.
   

  Min første tur på byen
  Var når jeg var 19 år. Jeg og ei venninne av meg ønsket å prøve det ut, så vi gikk edru ut. Jeg ble utrolig fort påvirket av sukker på den tiden, så den som danset edru med kun burn i systemet var meg. Folk lurte på hvor mye alkohol jeg hadde fått i meg, men der tok de feil. 
   

  Min første ordentlige fyll
  Var når jeg og bestevenninnen min reiste på jentetur til Bergen rundt 17 mai. Jeg er jo oppvokst der nede så jeg hadde litt kontakter i Bergen og den 16 mai var vi invitert på fest. Det ble en veldig sprø kveld og for å gjøre en historie kort, så tenkte vi oss på byen. På veien bort gikk jeg bare av bussen vi satt på for å følge etter ei jente som var på den samme festen som oss, men det viste seg at hun bare måtte tisse x) Bestevenninnen min var fortsatt på den bussen jeg akkurat hadde gått av og hun var ikke kjent i byen. Hun ante ikke hvor jeg befant meg. Det gjorde forsåvet ikke jeg heller, men jeg bare fulgte etter strømmen og siden strømmen ventet på en trikk så gjorde jeg også det. Ikke hadde jeg penger til den heller, men jeg bare gikk inn å satt meg med en gjeng jeg ville bli kjent med. Jeg sovnet plutselig fordi jeg var så bortreist som det gikk ann å bli og etter en liten stund våknet jeg over at en ukjent jente sa navnet mitt og lurte på om hun kunne få nummeret til venninnen min, slik hun kunne ringe å si hvor jeg var. Hun fortalte at hun var på samme buss som oss og derfor husket hun hva jeg het. Jeg sovnet igjen og denne gangen ble jeg vekket av to vektere som spurte meg forskjellige spørsmål. Den ukjente jenta hadde gitt nr til venninnen min videre, og vekterne ringte henne og sa at hun måtte komme å "hendte" meg ellers tok de meg med til sykehuset for pumping. Dette viste jo selvfølgelig ikke jeg, har bare blitt fortalt det i ettertid. Men siden venninnen min ikke var så kjent i Bergen ble de enige om å følge meg til hotellet vi sov på. 

  Når jeg kommer tilbake på hotellet hadde venninnen min en guttevenn på besøk som tydeligvis skulle overnatte der. Venninnen min som jeg ikke skal nevne navnet på var sint fordi vi hadde blitt enige om at vi ikke skulle drikke så mye. Hun var kjempe lei av å passe på meg - noe som er helt forståelig x) Men den som hjalp meg var kompisen hennes.Han tok av meg sminken, og tok fingrene i øynen mine for å ta ut fargelinsene mine og jeg gikk rundt på hotellet naken uten å bry meg. Tror aldri bestevenninnen min har vært så flau over meg i hele sitt liv! Heldigvis er det noe vi kan le av i ettertid. Dagen etterpå var det jo 17 mai og vi våknet kl 16. Aldri hatt så vondt i hodet før som den gangen og jeg var fortsatt beruset dagen etter. Den verste 17 mai ever! Til slutt vil jeg bare si takk Gud for at ungdomstiden er over! Savner det ikke litt en gang. x) En lignende situasjon har heldigvis ikke hendt x) 

 • Publisert: 07.11.2017, 22:34
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • Mine favoritt instagram-kontoer

 • Publisert: 06.11.2017, 16:42
 • Kategori: 2 Diverse
 • Sminke

  1. promisetamang

  Denne damen sminker og kler seg ut etter forskjellige tegnefigurer, alt fra disney til superhelter til Betty boop. Utrolig fascinerende! Jeg elsker å følge med å se hva annet hun plutselig overrasker med. I det siste har det gått mye i halloween sminke. 

   

  2. princesstonjen

  En annen sminke konto jeg følger er den utrolige @princesstonjen. Jeg blir utrolig inspirert av hennes sminke bilder. Spesielt før og etter bildene. Sykt hvor mye sminke kan gjøre med en person. Total transformasjon. Hun er utrolig flink og jeg beundrer måten hun får det til på. 

   

  Kunst

  3. jscottcampbell

  Det kjekkeste jeg vet er å følge personer som har et stort naturtalent! J. Scott er verdens kjent for sine tegninger og jeg er en av de som elsker verket hans! 

   

  4. artbyfrida

  Jeg skulle ønske jeg var like flink som denne jenta. Jeg blir bare så imponert!  Er en fryd og se hennes talent i aksjon. 

  5. kosogkaos

  Haha! Kos og kaos er utrolig morsom, og mange kan kjenne seg igjen i det.
  Må le - hun er bare best! 

   

  Hobby

  6. robinsfriends

  Disse dukkene hær er jo bare helt magiske! Jeg følger henne for å bestille disse dukkene hær en gang i tiden x) Must have! <3

 • Publisert: 06.11.2017, 16:42
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Ønskeliste

 • Publisert: 05.11.2017, 19:17
 • Kategori: 2 Diverse
 • Dere har vell alle noe dere ønsker dere til jul!? :D
  Hær er min ønskeliste! 

   

  1. Kari Traa Ullundertøy

   

  2. Riskoker - Siden jeg alltid brenner risen fast i gryten

   

  3. Willow Tree Samleobjekt

  Ønsker meg en av Willow tree figurene slik jeg kan begynne å samle til denne stallen <3

   

  4. Ny dyne

  5. Satengsengesett i hærlige pastellfarger

  6. Eggkoker

  7. Lykt

  Kjenner jeg gleder meg kjempe masse til jul! Var innom Rusta hær om dagen og det var sykt mye julepynt! Har lyst til å kjøpe halve butikken jo. Masse fint for en utrolig billig penge! En papir julestjerne til å ha i vinduet for 5 kroner, et juletre 210cm for ca 400kr osv. Juletreet vil jeg ha da! Slippe alt styret med at nålene fra det ekte treet faller av og at det må stå i vann. Det letteste er ofte det beste! Skal smiske med Svanberg og få rusta juletreet kjøpt inn før jul! ^_^ Spørsmålet er bare hvor det skal stå henne. Hehe. 

   

 • Publisert: 05.11.2017, 19:17
 • Kategori: 2 Diverse
 • 4 kommentarer
 • Svar på spørsmålsrunde

 • Publisert: 05.11.2017, 08:45
 • Kategori: 2 Diverse
 • Hvilket innlegg er du mest stolt av?
  Jeg er mest stolt av "Fra glede til sorg" og "Gravid", men det er pga. det ble flest lesere på disse innleggene. Jeg er ikke stolt over det som står i de akkurat.

  Hva er din største drøm?
  Min største drøm er å flytte til filippinene og hjelpe de fattige der nede. Da jeg var 12 år var mamma og pappa misjonærer der nede og etter de 8 månedene der nede så følte jeg at livet mitt ga mening. Ble aldri den samme når jeg kom hjem igjen. Så jeg lengter vanvittig tilbake igjen. Meningen med livet mitt er å være en velsignelse for andre - det er da jeg føler meg lykkelig og tilfreds.   Er det noen temaer du aldri kommer til å blogge om?
  Politikk. Det er vel det eneste jeg kommer på atm. Interesserer meg ikke en plass å blogge om det. 

  Har du vokst opp i en kristen familie, eller har du funnet
  menigheten du tilhører nå "av deg selv"?

  Jeg er oppvokst i en kristen karismatisk familie :) Fant menigheten Sentrumkirken Sandnes av mamma og lillesøster som først hadde vært på en konsert der for så å gå på møtet der en søndag. De syntes det var veldig bra, så de inviterte med seg hele familien. Vipps så går jeg og Svanberg der nå per dags dato. Veldig inkluderende mennesker! Med en gang vi kom inn i den menigheten så var det mange som kom i møte og hilste og begynte å snakke. Aldri følt meg så ivaretatt og velkommen før, så nå har vi gått der i snart 1 år :)

  Svanberg er jo ikke vokst opp i en kristen familie fra før, og jeg husker første gangen jeg tok han med til menigheten. Det var ikke slik han forestilte seg at det kom til å bli. Han hadde den typiske "norske kirke" forestillelsen om at alle sang salmer og satt på en benk og kjedet seg. Mens når han først gikk der så følte han at han var på konsert og at menneskene der virkelig brydde seg og ønsket å bli kjent med han. Så det var jo veldig bra! :) Det er ikke alltid slik man forestiller seg at det er. Hehe. That's for sure. 

  Er du 100% norsk, eller har du kanskje 1 forelder fra et annet land?
  Jeg er faktisk 100% norsk. Pappa får høre at han ser ut som han er fra Tyrkia og lillesøster og jeg får høre at vi ser ut som kinesere x) Haha! Pappa var nettopp med lillesøster til legevakten og der spurte de han om han var Victoria's biologiske far. Haha, litt morsomt da. :)   Hvordan ser livet ditt ut om 5 år, om alt går etter planen?
  Jaa, det er et godt spørsmål! 5 år er jo ikke så lenge. Men jeg ser for meg at vi i hvert fall har et barn - om ikke to. Også har vi hund. Planen er å sette kull på han med tiden, men om det blir innen 5 år er enda uvisst. Håper i hvert fall at vi har spart nok penger til å kjøpe oss et hus, men det er ikke en garanti. Vil ikke bo i en kjellerleilighet for resten av livet, så er lov å håpe :D Ellers så er planen å fortsette å jobbe med drømmejobben. 

  Hvor mange barn vil du ha?
  Jeg vil ha 5 egne barn :) 6 med Isa :D

  Kanskje litt for personlig, så forstår hvis du ikke vil svare på dette, men: synes jeg har lest at mannen din har hatt problemer med rus før. Kan du fortelle litt om dette?
  Det stemmer, han hadde litt problemer med det før vi møttes, men det er fortid nå. :) Det er ingenting å fortelle i grunn. "You can't start the next chapter of your life if you keep re-reading your last one." Fortid må få lov til å være i fortiden :) "Don't bring up the past of a person who is trying to improve their future" :) Vi er lykkelig gift og jeg er kjempe stolt over det han har oppnådd i livet så langt. ^_^ 

 • Publisert: 05.11.2017, 08:45
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Spørrerunde

 • Publisert: 02.11.2017, 02:03
 • Kategori: 2 Diverse
 • Dette er den første spørrerunden jeg har hatt og kanskje den siste jeg kommer til å ha? x) Neida, jeg vet ikke. Haha! For å være ærlig så visste jeg ikke helt om jeg skulle ta initiativet til å ha en spørrerunde, pga ganske enkelt angsten for å ikke få noen spørsmål.
  Men bestemte meg for å ta det første skrittet så får vi se. Don't leave me hanging :D
  Spør i vei frem til Søndag om hva som helst mellom himmel og jord, jeg svarer så godt jeg kan ;)

 • Publisert: 02.11.2017, 02:03
 • Kategori: 2 Diverse
 • 4 kommentarer
 • Årets kostyme

 • Publisert: 02.11.2017, 01:33
 • Kategori: 2 Diverse
 • I år fikk jeg ikke halloween kostyme mitt i tide i posten, så da var det bare å finne noe jeg allerede hadde i skapet fra før. Hadde bestilt wonderwoman, men nå kan jeg ikke være henne før neste år igjen. Hehe. Sånn som skjer når man bestiller litt for sent.

  Men i år så ble det snøhvit på ny, noe som var helt greit. Fornøyd med at jeg fikk den røde vannfaste leppestiften min i tide though. Den var fabulous og sykt praktisk siden jeg kunne kysse så mye jeg ville på Svanberg uten at den lagde merker på han eller gikk bort! x) Haha! Hvorfor har jeg ikke tenkt på å kjøpe det før? Det var jo genialt! x) Må nesten kjøpe flere i forskjellige farger :D 

  My superman <3

  Jeg har en ganske så kjekke mann da! Det kan jeg ikke lyve om <3
  Flotte fangst! Så må få lov å skryte litt av han! Hehe :D <3

 • Publisert: 02.11.2017, 01:33
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Hårfarger opp gjennom tidene

 • Publisert: 01.11.2017, 04:33
 • Kategori: 2 Diverse
 • I natt har jeg gått igjennom mange gamle bilder og jeg må le av hvor stygg jeg var på håret når jeg var mindre x) Haha! Har prøvd litt av hvert. Nå holler jeg meg bare til min egen naturlige farge + striper i det så får vi se om jeg gidder å gjøre noe med det i nærmeste fremtid. Er så fornøyd med at jeg har fått så langt hår, og det er kun fordi jeg har latt håret få vokse i fred uten å dillet så mye med det. Så jeg tror at jeg bare skal fortsette med det. Hadde hair extensions en gang i tiden og det var noe dritt x) Endte med at jeg klippet av meg halve håret pga. det hadde floket seg inn i mitt eget - så aldri igjen! :) 

   

   

 • Publisert: 01.11.2017, 04:33
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • Du vet du jobber i helsevesenet når..

 • Publisert: 19.10.2017, 15:38
 • Kategori: 2 Diverse
 • ♡ Når du svarer på privat telefonen din "Ja det er pleier Michelle, hva kan jeg hjelpe deg med?

  ♡ Når du kan beskrive andres kroppsvæsker og de mest bisarre lukter mens du spiser

  ♡ Når du må på do klokka 07, men enda ikke har vært der klokka 14

  ♡ Når det er lørdag og kl. er 06.30 og du er på vei ut døra mens hele familien sover

  ♡ Når du øver på å pusse tennene til klassekameratene dine før du skal ut i praksis

  ♡ Når du sier «skal bare sjekke turnusen min» hver gang noen spør om du vil være med på noe

  ♡ Når helg er et fremmedord

  ♡ Når du tror det er helg på en mandag fordi du skal ha fri i 2 dager

  ♡ Når du har lært å puste gjennom munnen

  ♡ Når du automatisk sjekker brystlommen når du trenger en saks eller en penn

  ♡ Når du har blærekapasiteten til fem mennesker

  ♡ Når du spiser mat som har gått gjennom flere prosesser enn en datamaskin

  ♡ Når godteri ofte står fremme på vaktrommet

  ♡ Når du banker på soveromsdøren før du går inn

  ♡ Når du har glemt å tatt av deg de blå skotrekkene

  ♡ Når du har smakt havresuppe blandet med saft

  ♡ Når du legger deg kl 20 for du skal tidlig opp

  ♡ Når du jobber på julaften eller nyttårsaften

  ♡ Når du tar kaffe på brukerens brødskive uten å tenke over hvorfor

  ♡ Når du frivillig ønsker å jobbe 1 og 2 juledag fordi da er det ekstra betalt

  ♡ Når du ikke vet hvilken dag det er fordi alle dagene føles like

  ♡ Når du ikke får sett venninnen din på over 1 måned fordi dere jobber motsatt av hverandre

  ♡ Når du kun har fått 3 timers søvn pga du jobber kveld - dag

  ♡ Når du er utslitt etter en hel uke med bare dagvakter og lengter etter en kveldsvakt

  ♡ Når du veier en morkake og undres over at dette er en delikatesse i andre land

  ♡ Når du har sittet i en takheis for å finne ut hvordan det er å være totalt avhengig av andre

  ♡ Når du våkner klokken 13 en tirsdag og har huset for deg selv

   

 • Publisert: 19.10.2017, 15:38
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Mine sminkeprodukter

 • Publisert: 14.10.2017, 03:11
 • Kategori: 2 Diverse
 • Max Factor Foundation

  Max factor sin foundation syntes jeg er kjempe god. Jeg syntes at mange foundations blir fort for klissete og legger seg som et lag oppå huden, noe jeg ikke foretrekker. Men med dette produktet føler jeg at jeg tar på meg fuktighetskrem. Pluss den lukter vanvittig godt! Blander av å til vanlig fuktighetskrem med foundation i tillegg for å gjøre den ekstra lettere. Enhver sin smak.

   

  L'oréal Telescopic Mascara, Tokyo Novo pudder og Dipliner fra H&M

  Telescopic mascaraen har jeg brukt i mange år. Har prøvd Dior og andre volum maskaraer, men de blir så sykt klumpette at det ser ikke fint ut en gang. Så jeg er rett å slett skeptisk til å prøve andre enn telescopic. Det er ikke en volum mascara men skal gjøre vippene lengre. Jeg er så fornøyd med børsten. Den har ikke en original børste, men skal forme seg med tiden etter dine egne vipper - Så det er jo fint! ^_^ Når det kommer til pudder og dipliner så kjøper jeg kun det billigste for å være ærlig. Merker ikke så veldig stor forskjell på merkene. Noen diplinere er jo våtere enn andre, men for meg så spiller det ingen rolle om det er isadora eller H&M sitt merke liksom. Jo billigere jo bedre - hvis jeg ikke finner en skam god da. 

   

  Eyebrow Shadow fra Body Shop

  Dette produktet er fantastisk! Istedenfor å få markerte linjer rundt brynene som man får med en blyant, så blir dette mer naturlig syntes jeg. Ser mer ekte ut. Anbefales på det sterkeste, men man trenger jo ikke å kjøpe en eyebrow shadow heller - man kan like godt bruke øyenskygge.
  Går i det samme :) 

   

  The Balm

  Favoritt sminke produkt merke mitt er the Balm! Mega fornøyd med alle! Til høyre er contouring, venstre highlighter og nederst blush <3 Koster ikke all verden heller - 250kr for hver del. Jeg er i hvert fall kjempefornøyd og mener det er det beste produktet som finnes. Verdt pengene i hvert fall. Har et øyenskygge panel i det merket også som jeg er forelsket i. Dessverre så bruker jeg jo mest kun 1 farge så ender alltid med at den fargen er tom og resten urørt x) Har ikke prøvd mascaraen eller lipglossen i det merket enda - men tenkte å gjøre det en gang. 

   

  Slutt resultat

  Slik ser det ut når jeg er ferdig. Syntes det er en grei hverdags look.
  Har jeg planer i helgene adder jeg leppestift og øyenskygge for å jåle meg litt mer opp :) 

   

 • Publisert: 14.10.2017, 03:11
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • 20 ting dere ikke vet om meg

 • Publisert: 13.10.2017, 20:52
 • Kategori: 2 Diverse
 • 1. Jeg legger fra meg brukte sminkeservietter overalt

  2. Jeg tegnet fregner på som en del av makeup rutinen når jeg var fjortiss

  3. Jeg sover med øredropper hver natt pga mannen snorker

  4. Jeg vokser "barten" innimellom

  5. Mitt første ord var halleluja

  6. Jeg svinger på anklene når jeg koser meg

  7. Jeg har konstant kalde føtter

  8. Jeg liker å bli tatt sprøyter av for da føler jeg meg mer frisk

  9. Jeg har Bratz dukkene jeg lekte med før under sengen

  10. Jeg hater skrekkfilmer

  11. Jeg hadde rosa hår en gang i tiden

  12. Jeg elsker blåskjell suppe

  13. Jeg kan drikke kaffe når som helst på døgnet uten at det lar seg påvirke av søvnen

  14. Jeg var russ 2 ganger på rad

  15. Jeg røyket og snuste før

  16. Jeg gidder ikke å bry meg om sokkene mine er forskjellige

  17. 17 er mitt favoritt tall uten at jeg vet hvorfor

  18. Det lengste jeg har sovet i strekk er 18 timer

  19. Jeg har aldri vert i Tusenfryd

  20. Hvis jeg får en jente skal hun hete Ariel fordi ynglings disney prinsessen
  min heter det, jeg elsker det navnet og fordi det betyr: Guds løve
   

 • Publisert: 13.10.2017, 20:52
 • Kategori: 2 Diverse
 • 4 kommentarer
 • Allehelgensaften

 • Publisert: 02.10.2017, 16:39
 • Kategori: 2 Diverse
 • Idag lærte jeg meg et nytt ord - "Allehelgensaften" som tydeligvis er det norske ordet for halloween. For det er nettopp ikke mange ukene igjen til halloween. Sist halloween, eller tror det var året før der igjen - så var vi å gikk sammen med små brødrene til Svanberg rundt i nabolaget for å få snop. Haha! Jeg og Svanberg hadde kledd oss ut vi også og det var sinnsykt flaut x) Jeg var en blodig sykepleier og Svanberg jokeren fra batman og jeg gjemte meg nærmest bak ryggen til Svanberg fordi jeg syntes det var så ukomfortabelt! Det var første gang jeg var med å gå rundt i nabolagene, for familien min har aldri likt å feiret det når vi var mindre. Halloween går jo nesten ut på det samme som julebukk og julebukk er så mye koseligere synes jeg enn å gå rundt med disse stygge maskene som det går ann å få kjøp i butikkene i dag og bare si trick or treat. Men de siste 4årene har jeg små feiret det halvveis. I 2013 og 2014 har jeg vært snøhvit og alice in wonderland - men da har det vært at jeg har kledd meg ut å gått på hjemmefester osv. Jeg elsker jo å kle meg ut, og det er vel kun 1 gang i året vi kan det i teorien liksom. Så for kun noen få dager siden bestilte jeg og Svanberg kostymer for årets halloween faktisk. I fjor gadd vi ikke å feire det, men i år ønsket vi det da vi hadde savnet å kledd oss ut x) Heheh. Hva skal dere kle dere ut som i år? ^_^ 

   

  2015 - Blodig sykepleier & The Joker

   

  2014 - Alice in Wonderland

   

  2013 - Snøhvit & En romer

 • Publisert: 02.10.2017, 16:39
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • The Lady Comp 6

 • Publisert: 26.09.2017, 18:27
 • Kategori: 2 Diverse
 • Våknet av at Svanberg vekket meg klokken 14.20 i dag. Hadde han ikke gjort det, hadde jeg sovet lengre :P Det første jeg tenkte når jeg såg på klokken var at butikken i Sandnes stenger klokken 15 - Så den som fortet seg for å kle på seg og kjøre ned, var meg. Da jeg kom ned såg selgeren (Han som hadde laget compen) bare dumt på meg og fortalte at dette produktet var fra 19 pil og bue og altfor gammelt. F5 F5 kom opp på displayet som feilmelding på at den trengte nytt batteri, men selgeren hadde ikke lengre verktøy til å skifte det. Compen var ubrukelig så jeg følte meg ganske så lurt av finn selgeren. Har nå sendt en melding om refusjon, men har ikke fått noe tilbakemelding. Heldigvis syntes selgeren litt synd på meg - så fikk den nyeste modellen til halv pris, noe som er vanvittig bra da de koster flesk fra før av. :P

 • Publisert: 26.09.2017, 18:27
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Uken som gikk #38

 • Publisert: 25.09.2017, 18:46
 • Kategori: 2 Diverse
 • Ukens høydepunkt

  Isa Mathea (bonusbarnet) kom på besøk i helgen og det er alltid et høydepunkt annen hver uke! :D
  Et annet høydepunkt var at jeg starta på jobb igjen på tirsdagen, og har jobba nå 3 vakter til sammen. Er godt å komme tilbake <3 Før bryllupet var det 100% jobbing pga sommerturnus, og nå er det kun 50% fast - så det merkes :) Selvom det er veldig godt med litt fri også - spesielt etter alt som har skjedd i det siste. 

   

  Ukens beste snapchat bilde

  Ukens innkjøp

  Det er to ukens innkjøp jeg gjerne vil dele! :D
  #1 Ny ytterjakke fra H&M som er kjøpt på ungdoms avdelingen faktisk! Jeg la først merke til den på Amanda senteret i Haugesund, men kjøpte den ikke der da jeg skulle tenke litt på det. Kjøpte den på Kvadrat Sandnes senere samme dag og lette hysterisk etter den! Fant den ikke og var livredd for at de ikke skulle ha den! :( Men fant den til slutt ^_^ Mega fornøyd! Nå skal jeg i hvert fall ikke fryse i disse dager! 

  #2 Det andre innkjøpet denne uken er "The Lady Comp" :D Jeg kjøpte den gjennom finn.no for 800kr. Koster nærmere 5000kr for en splitter ny, og det er jo helt sprøtt spør du meg! Produktet skal visst holde styr på syklusen min, og kan brukes til både prevensjon og ønsket graviditet. I mitt tilfelle er det ønsket graviditet. Ei kollega av meg anbefalte den, så da måtte jeg jo bare skaffe meg en slik! Som prevensjon skal den være 99,3 % sikker og i samme klasse som hormonell prevensjon - spiral og sterilisasjon. Produktet bruker temperaturmetoden for å finne eggløsningen og man tar termometeret i munnen hver morgen for å måle. Fysiologisk får kvinner en temperaturstigning dagen etter eggløsning og tempen er høy frem til menstruasjon, så produktet viser rødt lys som "stopp - bruk beskyttelse" og grønt lys som "ha samleie - eggløsning er forbi" x) Hahah!  Og ved ønsket graviditet gjør man det motsatte da selvfølgelig :) 

  Ukens nedtur

  Ukens nedtur var at jeg ikke forstod meg på Lady Compen og skulle ned til butikken PFC (Personlige Fruktbarhets Computere) der de selger dem for å få litt veiledning i hvordan den brukes, men da var det stengt. Det er visst stengt hver lørdag, men det viste ikke jeg - så da ble det en bomtur på oss. Jeg som har gledet meg til å teste det ut! Men har planer om å stikke innom butikken i morgen. 
   

  Ukens irritasjonsmoment

  På lørdag var Svanberg og Isa med på bomturen til Sandnes da butikken jeg ville innpå var stengt. Er mange biler i byen og den som ikke ville høre på oss var Isa. Virker som hun hadde fått litt lite søvn for hun var sykt grinete for småting. Alt var gale, bare vi sa nei - satt hun seg ned på bakken og grein. Skal ikke være lett å være liten! :) Når vi kom hjem fra byen og hadde kjøpt godteri ble det drama i leiligheten igjen fordi hun ikke fikk lov til å få godteri før senere. Så da var det inn på rommet sånn hun fikk sove en times tid. Hehe :) Sovna på et blunk, og var mye kjekkere å ha med å gjøre etterpå :) 
   

  Ukens personer

  Kristine & Lars! Fytti jeg har blitt så glad i de folkene! Ser de alt for sjelden, men møte de i går på søndagsmøtet. De er seg selv fullt ut og jeg trives veldig i deres selskap. Det gjør Svanberg også og det er veldig greit at det går ann å henge med dem sammen som par ^_^ Avtalte å få til en dobbeldate snart, så håper det ikke blir altfor lenge til! <3

  Ukens tanke

  Ukens tanke er at vi snart skal får oss valp. Mamma anbefaler oss å gå på valpekurs, så vurderer litt å melde oss på det. Svanberg mener det ikke er nødvendig, men jeg mener det hadde vært greit å fått med seg. Det skader jo aldri å lære nye ting :) Men vi får se hva vi gjør. :)

 • Publisert: 25.09.2017, 18:46
 • Kategori: 2 Diverse
 • 4 kommentarer
 • Hvordan er det å være bonusmamma?

 • Publisert: 24.09.2017, 00:00
 • Kategori: 2 Diverse
 • Helt i begynnelsen når jeg fikk møte Isa for første gang, så måtte jeg søke på "hvordan er det å være bonusmamma" på google x) Og det er jo ikke akkurat så veldig mange gode råd som er ute å går - spesielt ikke på forumer rundt forbi der folk skriver om egne erfaringer osv.  Det kom opp tusen anbefalinger om å holde seg laaangt vekke og ikke gå inn i noe forhold der mannen har barn fra før. Jeg forstår det ikke.. Det er erfarne stemødre som råder mot dette. De råder mot det  fordi det er så mange utfordringer osv, men er ikke det litt prisen å betale når man har funnet "drømmemannen"? Eller ble det plutselig ikke "drømmemannen" a likevel siden han har et barn fra før? Den dere forelsker dere i er jo et unikt individ, han eller henne burde ikke være så replaceable liksom. 

  Noen bonusmammaer forteller at de ble sjalu over for lite tid med mannen - akkurat som en storebror får en lillesøster og hær må de sloss om foreldrenes oppmerksomhet. Eller sjalu over årene mannen har tilbrakt sammen med eksen. Jeg kan i hvert fall med hånden på hjerte forteller at jeg ikke er sjalu over at Svanberg har vært i tidligere forhold eller at han har et barn med en annen person. Jeg har også vært i tidligere forhold liksom og jeg har jo nå giftet meg med han. Så hær tenker jeg at det er jeg som er den heldige :)

  Noen bonusmammaer forteller også at de syntes det er vanskelig å finne sin rolle i forholdet til stebarnet, og det kan jeg si meg enig i. I begynnelsen når jeg fikk hilse på Isa følte jeg at jeg "bare var der" liksom. Men ikke nå lengre. Isa er heldigvis ikke så gammel, men kan tenke meg det hadde vært annerledes og vanskeligere hvis hun var i alder 6-10 år. Da hadde hun vel hatt litt sterkere meninger enn det hun har nå. Hun er lett å ha med å gjøre - Hun hører på beskjeder som blir sakt og kan sitte på fange mitt når vi ser barne tv. Men hun er vel som mange andre i hennes alder når det kommer til et svar hun ikke vil høre - grinette og en god eller skal jeg si dårlig skuespiller? Dessverre kan man ikke alltid få viljen vår - selv om man skulle ønsket det. :) 

  Jeg må ærlig innrømme at jeg gruer meg til den tiden hun blir eldre og kanskje forstår litt mer. Når hun kommer i tenårene og kanskje kommer med kvasse kommentarer som "du bestemmer ikke over meg! du er ikke mammaen min osv!" Haha! Det er noe som jeg forventer jeg kommer til å få høre med tiden. Og en annen ting jeg har tenkt på er jo at det er naturlig at barn ønsker at foreldrene skal finne hverandre igjen og bli sammen som før i tiden. Det hadde i hvert fall jeg ønsket eller håpet på hvis jeg var i Isa sin situasjon, men heldigvis har ikke jeg opplevd noe lignende. For det er jo ingen som elsker barna så mye som det de biologiske foreldrene gjør, og kjærligheten som steforeldrene har er ikke like sterk og kan overhodet ikke sammenlignes. Jeg har blitt veldig glad i Isa, men det er jo noe helt annet enn hvis det hadde vært mitt eget - det kan jeg ikke nekte for å innrømme. Men når det er sakt så er jeg utrolig takknemlig for å ha denne gledessprederen i livet mitt! Hun er en fryd å være sammen med og verdt mer enn gull! <3

 • Publisert: 24.09.2017, 00:00
 • Kategori: 2 Diverse
 • 8 kommentarer
 • My bucket list

 • Publisert: 15.09.2017, 16:52
 • Kategori: 2 Diverse
 • Er ganske mye reising på min bucket list.
  Har komt litt i gang, men har enda hele livet forran meg :)
  Hvordan ser din liste ut? :) 


  Hoppe i fallskjerm
  Besøke Disney Magic Kingdom
  Få et barn
  Bli gift med drømmemannen
  Fly drage med barna mine
  Bli misjonær
  Bli plan fadder
  Ta i mot et barn
  Reise til Afrika
  Reise til Kina - Gå på den kinesiske mur
  Få en hund
  Piknikk på stranden
  Dra på en "Drive in movie"
  Få se nordlyset
  Kjøpe egen leilighet
  Arrangere en babyshower for noen jeg er glad i
  Reise på romantisk tur til Maldivene
  Sove under åpen himmel
  Sitte i et helikopter
  Fly i første klasse
  Eie et hus med basseng
  Bestille en stor big mac meny til en uteligger
  Ta et bilde sammen med Ariel i Disney World
  Besøke Hillsong Church i Sydney Australia
  Besøke Planetshakers i Melbourne Australia
  Være i jungelen
  Være i ørkenen
  Zip line Ride
  Ha date i en luft ballong
  Gå på en klasse/skole Ruineon
  Kjøpe en cabriolet
  Besøke Bø i sommerland
  Være i Tusenfryd
  Gå på Kjerag   

 • Publisert: 15.09.2017, 16:52
 • Kategori: 2 Diverse
 • 2 kommentarer
 • Alle elsker Kari Traa

 • Publisert: 13.09.2017, 05:10
 • Kategori: 2 Diverse
 • Elsker ull! Spesielt alle Kari Traa sine ullundertøy. Elsker fargene og mønstrene! 
  Ønsker meg ny farge hver jul x) Er jo ganske dyrt med 750 kr for hver del, så det er ikke noe jeg pleier å ta meg råd til. Av og til går jeg med ullundertøyet en hel dag, uten å skifte til normale klær - spesielt i det siste har jeg gjort det. Da har jeg ikke hatt noen grunn til å nærmest stå opp. Tøyet er nesten som en pysjamas for meg, da jeg ikke går med pysj til vanlig. Har forelsket meg i den nye kolleksjonen også. RoseUll i Mauve farge <3 Den vil  jeg ha! :D

  Slik ser den deilige fargen ut! In looove <3 

 • Publisert: 13.09.2017, 05:10
 • Kategori: 2 Diverse
 • 4 kommentarer
 • I read to escape reality

 • Publisert: 06.09.2017, 18:06
 • Kategori: 2 Diverse
 • I det siste har jeg blitt helt hekta på en spennende bokserie. Alaska-serien heter den, og den består av 5 bøker som handler om mord og kjærlighet - midt i blinken for meg. Det er det jeg har gjort i det siste for å prøve å koble ut og få tankene mine bort på noe annet enn Svanberg Leo..
  Et godt tips hvis du ikke får sove eller ønsker å tenke på noe annet, er og lese! ^^

  Den første boken heter sunket og den kjøpte jeg 3 dager før bryllupet, og leste ferdig i Usa. Anbefales! Alle bøkene Dani Pettrey har skrevet i serien vil jeg tro er bra! Er så vidt jeg legger dem fra meg! Bok 2 (Skjult) leste jeg på kun 4 dager og bok 3 (Savnet) fikk jeg nå nylig av Svanberg til bursdagspresang <3 Har blitt en skikkelig leseløve for tiden. 

   

 • Publisert: 06.09.2017, 18:06
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Happy Birthday to me!

 • Publisert: 02.09.2017, 08:37
 • Kategori: 2 Diverse
 • Gratulerer med dagen, Michelle.
  Du klarte å finne drømme mannen - gifte deg og bli mor før du ble 24år.. 

 • Publisert: 02.09.2017, 08:37
 • Kategori: 2 Diverse
 • 0 kommentarer
 • Presentasjon

 • Publisert: 31.08.2017, 06:01
 • Kategori: 2 Diverse
 • Hei, mitt navn er Michelle og for dere som ikke kjenner meg så bor jeg i Sandnes, litt utforbi Stavanger og ble nettopp gift med verdens beste mann Svanberg. 12. August. Jeg blir 24 år i helgen og har drømmejobben som barnepleier på Stavanger sykehus. Jeg er som regel en blid og glad jente, men har som alle andre - dager som ikke er like kjekke. Jeg begynner å blogge pga jeg ønsker å sette ord på tanker og følelser som ønsker å komme ut. Har nylig skjedd en hendelse i mitt liv som jeg kommer tilbake til som jeg ønsker å sette ord på. Blogger for min egen del, som en åpen dagbok - men jeg håper jo selvfølgelig folk ønsker og vil følge meg. Setter stor pris på tilbakemeldinger. 

 • Publisert: 31.08.2017, 06:01
 • Kategori: 2 Diverse
 • 1 kommentarer